Welkom

Kinderopvang Be Happy

Kinderopvang "Be Happy" is een particulier initiatief dat als doel heeft uw kind gezellige en vertrouwde opvang te bieden. Wij staan voor een kleinschalige en persoonlijke opvang voor uw kind in een liefdevolle, warme omgeving. Wij hebben een verticale groep waarin kinderen van 0 tot 4 jaar worden opgevangen. Ons uitgangspunt hierbij is een verantwoorde kinderopvang in een vertrouwde en veilige omgeving waarin het spelenderwijs stimuleren van de algehele ontwikkeling van het kind centraal staat.

WhatsApp Image 2017-01-20 at 10.45.22

Het team van Kinderopvang Be Happy

Opvang voor uw kind in een liefdevolle, warme omgeving.
separator
2

Kübra

Kübra heeft samen met haar zus Kader kinderopvang Be Happy opgericht.

Wij zijn onze droom achterna gegaan om een eigen kinderopvang op te zetten. Het nemen van verantwoordelijkheid, het opbouwen van een identiteit en het toepassen van onze ervaring in een eigen kinderopvang sprak ons zeer aan.

In december 2016 opende kinderopvang Be Happy haar deuren. Wij zijn gestart met één verticale groep waar wij samen op de groep staan. Inmiddels zijn wij tot onze vreugde met een tweede groep gestart.

Voordat ik hier begon met werken heb ik als onderwijsassistente gewerkt en de PABO gedaan. Het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen was en is mijn voornaamste drijfveer. Voor mezelf merkte ik dat ik op een basisschool te weinig aandacht aan ieder kind kon besteden en niet altijd kon inspringen op de behoefte van het kind. Bij kinderopvang Be Happy is die ruimte er wel en dat is heerlijk voor mezelf en voor de kinderen!

Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Alphen aan den Rijn. Naast mijn werk gaat daar dus alle aandacht naar toe.

separator

Kader

Sinds 2009 werkt Kader met liefde en plezier in de kinderopvang.

Na mij te hebben gespecialiseerd als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en zes jaar als pedagogisch medewerker in loondienst gewerkt te hebben is het er dan toch echt van gekomen: onze eigen kinderopvang! Wij vormen een hecht team en willen ervoor zorgdragen dat iedereen die op een groep van Be Happy binnenkomt zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelt. Bij ons draait het om het `kind` en het contact met de ouders/verzorgers.

Dat ik dol ben op kinderen blijkt ook wel uit onze gezinssamenstelling. Samen met mijn man heb ik vijf kinderen. Mijn oudste twee kinderen zitten in Leiderdorp op de Prins Willem Alexanderschool. De jongste kinderen zitten net als hun nichtjes bij Be Happy.

Als ik niet bij Be Happy aan het werk ben vind ik het heerlijk om samen te zijn met mijn gezin. Ook voor onze kinderen is het gezin het allerbelangrijkste. “Samen zijn en samen doen” is ons motto.

3
separator
4

Xuehin

Sinds april 2018 werkt Xuehin met enthousiasme als pedagogisch medewerker bij Be Happy.

Na mijn opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang heb ik al eerder een aantal jaren bij een kinderdagverblijf gewerkt. Door de veranderingen in de financiering van de kinderopvang bleek helaas dat er geen

werk meer was te vinden. Daarom heb ik ervoor gekozen om me te laten omscholen tot tandartsassistente. Na dit vak een aantal jaren te hebben uitgeoefend kreeg ik de kans om bij Be Happy weer mijn oude liefde op te pakken. Ik vind het geweldig om kinderen een leuke en leerzame tijd te kunnen geven. Samen met Kübra ontwikkel ik maandelijks een nieuw thema met activiteiten waar we mee aan de slag gaan. Zo leer ik de kinderen bijvoorbeeld: de verschillen tussen de seizoenen, over kleding en op reis gaan.

Samen met mijn dochtertje woon ik in Leiden. In mijn vrije tijd houd ik van films kijken en koken.

separator

Stagiaires

Naast onze drie vaste pedagogische medewerkers heeft Be Happy ook regelmatig stagiaires.

Wij zijn door Calibris als leerbedrijf erkend. Wij bieden voor studenten met een opleiding tot helpende zorg en welzijn en de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang stageplaatsen aan. Door leerlingen binnen onze kinderopvang op te leiden, denken wij het aanbod en de kwaliteit van toekomstige beroepskrachten te vergroten.

Stagiaires zorgen bovendien vaak voor een frisse wind binnen de organisatie. Tot slot nemen stagiaires, ondanks dat zij boventallig zijn, werk uit handen van onze vaste medewerkers.

5
separator
separator

Doelstelling & Visie

Wij willen ervoor zorgen dat ieder kind zich vanaf de eerste dag bij Kinderopvang Be Happy thuis voelt. Wij spelen hierin een grote rol en zullen er alles aan doen om de kinderen zo snel mogelijk thuis te laten voelen. Daarom is het ook van groot belang om samen met de ouders/verzorgers een goede band op te bouwen, waarbij geborgenheid van het kind en vertrouwen van de ouders/verzorgers voorop staan.

WhatsApp Image 2017-01-20 at 10.43.50

Geïnteresseerd in onze kinderopvang?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking!
to top button